CHICKEN EXPRESS II DE BUITENHAVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1017 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Express II de Buitenhaven. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 20:09 Die tender bucket.. kost wel wat Maar dan heb je ook wat!! Wat lekker!
29 jan 2023 om 15:47 Ik ben vaste klant als ik wat bestel maar als een bezorger een ongeluk heeft gehad verwacht ik wel een telefoontje dat mijn bestelling later komt dan verwacht eten was goed en warm heb ik ook om gevraagd omdat de bezorging lang duurder meer als 90min
28 jan 2023 om 0:29 Ik bestel hier regelmatig, en het is is prima. De magnum pint was bizar bitter. Kunnen zij niks aan doen. Ze namen eerst de telefoon niet op. Vervolgens probeerde ze een deal te maken, eerst een review, dan een nieuwe pint. Bizar,nog nooit meegemaakt
27 jan 2023 om 22:13 Duurde bijna twee uur voordat het eten kwam, en als we er niet achteraan hadden gebeld dan zou het er nog niet zijn
27 jan 2023 om 21:43 Zinger burger menu was goed Mozzarella fingers waren koud en de kaas was niet zacht. Salade was erg karig. Kip 3 a 4 Cherry tomaten en wat sla. Geen dressing en geen verdere groentes. 75 min gewacht op bezorging.
27 jan 2023 om 21:08 Beste zak van almelo
24 jan 2023 om 7:46 Na 1,5 uur maar keer gebeld waar het eten blijft. Krijg je te horen dat de apparatuur niet werkt maar ze vergeten te bellen. Het eten was prima
23 jan 2023 om 21:15 Lekker eten en vriendelijke bezorger!
22 jan 2023 om 20:00 De kip was heel droog en taai.
22 jan 2023 om 8:57 Eten was koud en gegrilde kipburger was hart je kon er niet opbijten, direct weggegooid eerste en laatste keer is het voor mij.
22 jan 2023 om 2:08 Ik heb nog nooit zo slecht eten besteld, patat was erg lauw, en slap. Gegrilde kip burger heb ik meteen weggooid , er zat letterlijk 3 kleine stukjes kip, heel veel sla en saus op de slappe burger. In het kort VERSCHRIKKELIJK
20 jan 2023 om 23:29 Eten was heel erg lekker zoals altijd, maar ik moest helaas een uur wachten op mijn bestelling..