CHICKEN EXPRESS II DE BUITENHAVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Express II de Buitenhaven. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 11:52 De kip was lauw en vooral niet vers...ben ik normasl niet gewend van hun
25 feb 2024 om 21:13 de bezorger kwam eerst niet naar mijn huis en wou dat ik van uit wierden almelo toe reed om mijn bezorging op te halen daarmee wachten 5 minuten beneden voordat hij naar boven kwam
25 feb 2024 om 0:50 Veels te traag. Heb meer dan 70 minuten moeten wachten voor mijn bestelling. De smaak van het eten was goed voor de rest.
24 feb 2024 om 5:51 Burgers kwamen warm aan, flinke hap, dus de frietjes kregen we niet op. Icetea bleek niet op voorraad, dus we.kregen cola. 1 te weinig, maar dat werd netjes nageleverd.
20 feb 2024 om 19:23 niet het drinken gekregen wat ik had aangwvinkt jammergenoeg
18 feb 2024 om 20:12 Heb 2 uur moeten wachten op 1 menu
8 feb 2024 om 1:38 Geen cola geleverd bij mn bestelling Bezorger zou met 2 minuten terugkomen met de cola..nooit meer een bezorger gezien Patat was doorgebakken en vettig..kip was koud Jammer!! Geen fooi!!
28 jan 2024 om 12:03 Ordered extra spicy, as I always did when I got to go food there. They not only send me the least spicy tenders they had, but also when I called them they told me they couldnt do anything about it. Delivery was great though, it was quick and polite.
27 jan 2024 om 1:45 Top
24 jan 2024 om 1:03 Lekker eten met snel bezorgen echt top